Multinet Up’ın AÇEV’e Desteği Sürüyor

Kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde sürdürülebilirlik ilkesini gözeten Multinet Up, Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) eğitim programlarını desteklemeye devam ediyor. Multinet Up verdiği destekle vakfın eğitimlerinin yaygınlaşmasına, çocuklar ve aileleri için umut dolu bir geleceğin inşasına katkı sağlıyor.

Müşterilerine en yeni teknolojilerle, yüksek kaliteli hizmet sunan, inovatif yeni nesil finansal teknoloji şirketi Multinet Up 2016 yılından bu yana AÇEV’e verdiği desteği sürdürüyor.

Multinet Up 2017 yılında AÇEV’in “eğitimde fırsat eşitliği” ilkesiyle ülkenin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi çocuklar, anne babalar ve genç kadınlara yönelik olarak uyguladığı eğitim programlarına destek verdi. Bu yolla; çocukların okul öncesi eğitimden faydalanmasına, annelerin çocuk gelişimi konusunda bilgi edinmesine, babaların “ilgili baba” olmasına, genç kadınların hayatla buluşmasına ve hayallerine bir adım daha yaklaşmasına imkan sağladı.

Multinet Up 2016 yılında da AÇEV’in Kınık ilçesine bağlı Poyracık köyündeki Aile ve Çocuk Yaşam Merkezleri’nde okul öncesi eğitim alamamış çocukları ilköğretime hazırlamak ve annelerine çocuklarının gelişimleri konusunda beceriler kazandırmak amacıyla hayata geçirdiği eğitimlere destek olmuştu.

AÇEV Hakkında

AÇEV, 1993 yılındaki kuruluşundan bu yana ülkenin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi çocuklar, anne babalar ve kadınlar için bilimsel temelli eğitim programları geliştiriyor ve uyguluyor. Eğitim programları ve saha çalışmalarının yanı sıra, toplumsal farkındalığı artırmak, bilinç ve destek oluşturmak üzere farkındalık ve savunu faaliyetleri gerçekleştiriyor.

Birleşmiş Milletler Küresel Kalkınma Hedefleri çerçevesinde de özellikle vurgu yapılan, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde ailelerin rolü, toplumsal cinsiyet eşitliği ve yaşam boyu öğrenme konuları AÇEV’in faaliyetlerinin odağında yer alıyor. Bugüne kadar eğitimleriyle ulaştığı 985.000 katılımcı, 12.500 gönüllü eğitimci, on binlerce bağışçı ve giderek güçlenen işbirliği ağıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Multinet Up Hakkında

Türkiye’nin lider yeni nesil finansal teknoloji ve hizmet şirketi Multinet Up yarattığı yenilikçi finansal teknolojiler ile kurum ve kuruluşlara, onların çalışanlarına ve tüketicilere “değer yaratan” çözümler tasarlıyor ve sunuyor. 21.000 kurumsal müşterisi, 2 milyon kart kullanıcısı ve 37.000 üye işyeri ağı ile Multinet Up, 2010 yılından bu yana Fransız Up Group’un bir parçasıdır.

Multinet Up 4 ana kolda faaliyetlerini sürdürüyor: kurumsal şirketlerin ve kamu kuruluşlarının çalışanlarına sağladığı yan hakların çevrimiçi ve fiziksel ortamda ödeme sistemleri altyapısı ile yönetimi; akıllı şehir çözümleri; ortak tedarik sistemleri; bireyler ve işletmeler için ön ödemeli hesap yönetimi, cüzdan ve kart hizmetleri, para transferi ve fatura ödeme.

Multinet Up ana iş kolu olan yan hak yönetimi kapsamında kurumsal yemek ve akaryakıt ödemeleri, hediye kartları, sadakat sistemleri, seyahat ve konaklama çözümleri, uzun dönemli araç kiralama ve çevrimiçi ödeme altyapısı gibi çözümler sunuyor.