Zanaatı Modern Üretim Yöntemleri ve Tasarımla Birleştiren Proje

Zanaatkârlık yüzyıllardır insanlığın hikâyesini anlattı. Dünyanın her yerinde, milyonlarca renkte, binlerce farklı malzemeden, bir zanaatkârın elinde sevgi, inanç ve düşler şekilleniyor. Bizlerse bunları size anlatıyoruz. 

Joon, dünyanın çeşitli yerlerindeki zanaatkârların öykülerini, geleneksel el sanatlarını modern tasarımlarla yeniden yorumlayarak sizlere ulaştırıyor.  Bunu yaparken, dezavantajlı grupların kalkınması amacıyla onlarla birlikte çalışıyoruz. Her ürünümüzde, farklı zanaatkârların öykülerinden oluşan bir yolculuğa sizleri davet ediyoruz!

Sürdürülebilir Tasarım

Joon ailesi olarak, 2016’dan bu yana, üretmek isteyen elleri tasarımla buluşturuyoruz. Dezavantajlı gruplar ile çalışarak, zanaatı modern üretim yöntemleri ve tasarımla yoğuruyor ve günlük hayata katıyoruz.

Üreticilerimizin ellerinden çıkan her bir ürün bir empati elçisi.

Bu ürünlerle üreticilerimizin hikâyelerini anlatarak hem müşterilerimizi bambaşka hayatlara konuk ediyor hem de ortak değerlerimizi hatırlıyoruz.

Peki nasıl çalışıyoruz? 

Dezavantajlı durumdaki üreticiler ve zanaatkârlar ile tanışıp, onların yetkinliklerini en iyi şekilde anlamaya çalışıyoruz.

Üreticilerimizin yetkinliklerine en uygun tasarım çözümleri geliştiriyoruz.

Geliştirdiğimiz tasarımları sizlere ulaştırıyoruz.

https://joon.world/